Sommartider 2014

Sommartider 2014

Jag kommer att ha både en del föräldraledighet och semester från midsommar till skolstarten och kommer att vara på mottagningen enstaka dagar i veckorna 28-30 och sedan börja jobba igen den 20 augusti.

Nu över sommaren är både nya och gamla klienter välkomna att bara gå in och boka i min onlinekalender enligt först-till-kvarn-principen. (se länken BokaDirekt ovan)

Skulle du vilja ha en tid i någon av de ovannämnda veckorna men inte hittar någon ledig, kan du också sms:a mig, så brukar jag kunna ordna något.

Vill du kontakt akut, så går det att sms:a mig. Ofta kan jag ordna med ett telefonmöte på kvällen när barnen lagt sig. Vissa veckor kan jag ha ett tillfälligt nummer för att kunna ha täckning i vildmarken, i så fall så meddelar jag det här på hemsidan.

Mail funkar sämre under sommaren, jag kommer självklart svara, men det kan i värsta fall ta upp till en vecka.

TREVLIG SOMMAR TILL ALLA!

Daniel

– UPPDATERING MITTEN AV JULI:

Nu finns det upplagt tider i vecka 31 – välkommen att boka, och hör gärna av dig om du undrar något eller vill ha en telefonkonsultation, det brukar gå att ordna. Jag kommer under vissa perioder i augusti att nås på tel.nr. 0727-21 26 05, så prova gärna båda numren om du behöver nå mig då! – ha en fortsatt bra sommar! /Daniel