Nya coronaregler november 2020

Några viktiga punkter om coronaläget:

  • Lider du av förkylningssymtom eller liknande så stanna hemma. Det kan vara upp till tio andra terapeuter som jobbar här i lokalen, så denna punkt är mycket viktig.
  • Det går att köra sessioner via telefon eller skype, och också att vara utomhus om du så önskar.
  • Ungefär mellan kl 15 och 18 kan det vara extra fullt med folk i väntrummet. Då är ett tips att man kan vänta ute på gatan en stund om man är tidig. Nu i coronatider så får man välja själv om man tar av skorna eller inte, detta för att minimera risken för kö och smitta i kapprummet.
  • Jag har förstått Folkhälsomyndigheten som att sjukvårdsbesök fortfarande är okay, och psykoterapi räknas som sjukvård. Och för egen del är jag 99 % säker på att ha haft Covid, så jag ser inte att det finns någon risk att jag bidrar till någon ökad smittspridning genom att träffa klienter på plats.
  • Titta gärna här på hemsidan igen om läget förändras.

Angående avbokningstider: Jag skulle helst önskat att ha avgiftsfri avbokning i det här svåra läget, men det är svårt eftersom jag bokar lokal för varje möte. Därför har jag kommit fram till följande kompromiss: Om du avbokar inom 48 timmar innan sessionen så betalar du 150 kronor i avbokningsavgift. För avbokningar inom 5 timmar och uteblivna möten debiterar jag full avgift.

Bokningsläget: F.n. ca 2-4 månaders väntetid, tyvärr.

Waiting time: At present 2-4 months, sorry about that. In line with Swedish corona-policy I still see clients in person as of January 2021.

Lämna ett svar