Aktuellt

Bokningsläget våren 2018

Kort om läget med bokningar:

Just nu (februari) så är det ca 3-4 månaders kö. OBS att detta är en preliminär siffra, jag kan tyvärr omöjligen ge något löfte, väntetiderna varierar för mycket. Jag är alltså inte hundra på att kunna ta emot före sommaren om du anmäler dig nu.

Men testa gärna att anmäla dig på väntelistan (under kontakt) eller maila mig så får vi se hur det ser ut.

Vänligen Daniel

Bokningsläget hösten 2017

Uppdatering november 2017:
Just nu är min väntetid ca 2-5 månader och jag räknar med att kunna ta emot igen i januari-februari (OBS inget löfte, endast en grov uppskattning). Efter detta, säg att det blir i februari, så kan det ta ytterligare ett tag innan själva första sessionen.

Det enklaste om du vill vänta på en tid till mig är att du anmäler dig på ”kontakt”-sidan till min intresselista för terapi. Se till så att du svarar på bekräftelsemailet du får efter anmälan, så att du verkligen står på listan (får du inget sådant – titta i spam-boxen). Om du anmält dig där och svarat på bekräftelsemailet så kommer jag att kontakta dig så snart jag kan ta emot.

Information om priser etc finns här.

Grupp i medberoende – inställd

För cirka ett år sedan så annonserade jag att jag skulle anordna en grupp för att tillfriskna från medberoende. Jag kom på denna idé för att jag en period hade fler förfrågningar om terapi än jag kunde ta emot.

Tyvärr så har jag under tiden kommit fram till att jag ändå tror mer på individuell terapi, jag är rädd att en grupp inte skulle ge samma resultat, så jag har bestämt mig för att ställa in detta. Jag annonserar här om det skulle vara någon läsare som hade tänkt att delta.

Jag skriver lite mer om mina tankar om detta på bloggen, Det känsliga barnet.

In English

At present I would estimate my waiting-time to a 2-5 months. Please send me an e-mail if you are interested in therapy with me, and I will put you on the waiting-list. If you understand some Swedish, you can also go to the ”kontakt”-page and sign up through the form there (”Anmäl dig som intresserad av psykoterapi”).

Ny video om goda, djupa mänskliga relationer

Mavis Tsai är en kollega till mig i USA som jobbar mycket med hur vi enklast kan lära oss att få bättre, djupare och mer tillfredsställande relationer. Jag kan varmt rekommendera hennes TED-talk där hon sammanfattar sina tankar om detta. Mavis, hennes make Bob och några andra har en gemenskap av terapeuter som jobbar kring detta där jag är med (terapin de skapat kallas Functional Analytic Psychotherapy).