Kontakt

Intresserad av terapi?

Om du är intresserad av terapi med mig, så välkommen att maila till info@psykologdanielkraft.se. Kolla gärna på Aktuellt-fliken för mer information om väntetider etc.

Om du vill stå med på min maillista, för föredrag, kurser och liknande information, så skriv gärna in ditt namn i formuläret till höger. Då får du också en liten text om hur jag jobbar: ”Integrationsterapi och självkänsla”.

Skulle du behöva nå mig i något brådskande ärende, så är det säkrast att sms-a på telefonnumret som finns längst ner på sidan.

Tänk på att mail inte är helt och hållet konfidentiellt (Datainspektionen rekommenderar inte e-post för känsliga uppgifter)

Bokningstjänst

Befintliga klienter är  välkomna att boka via BokaDirekt. Att boka online gör att man kan se tillgängliga tider överskådligt, och enkelt boka om vid behov. Observera alltså att det är bara när jag meddelat att du kan börja hos mig som du kan boka på detta sätt.

Boka tid

Adress, telefon m.m.

  • Jag finns på Luntmakargatan 52. T-Rådmansgatan. Det står ”Mötesrum” på dörren. Kom gärna i god tid, väntrum finns några meter in till höger.
  • Mail: info@psykologdanielkraft.se
  • Telefon: 0763 – 15 18 88
  • Jag är godkänd för F-skatt