Tyvärr fullt

Jag har de senaste åren fått allt mer att göra, och nu tvingas jag, tyvärr, stänga min väntelista.

Det gör mig ont att inte kunna hjälpa alla, men det är tyvärr nödvändigt att begränsa min arbetsbörda.

Jag vill i det här läget prioritera mina befintliga klienter, samt att forska och undervisa, och jag tvingas därför dessutom dra ner på att svara på mail, särskilt personliga mail, också detta känns verkligen jättetråkigt.

Jag hänvisar till schematerapeuten Sandra Guteklint i Stockholm som jag hört flera som varit mycket nöjda med. Jag kan också tipsa om en väldigt skicklig terapeut som håller på med integrationsterapi och som ger terapi på engelska via skype, Lidy Oosterhof. Hur hon arbetar kan du läsa mer om i boken Att återerövra sitt liv av Jean Jenson.

Läs gärna mer på min blogg, Det känsliga barnet, om böcker och andra tips inom personlig utveckling och psykoterapi.

Om du blir lockad av de idéer jag skriver om på hemsidan, så kan jag starkt rekommendera boken Att återerövra sitt liv, som mer i detalj beskriver hur jag arbetar. Om du inte hittar lämplig terapi, så kan denna bok också ge råd för hur man kan arbeta på egen hand.

Uppdatering augusti 2016: Nu finns det på Kontaktsidan ett formulär där man kan anmäla intresse för psykoterapi med mig. Observera att detta inte innebär något löfte om eller när jag kan erbjuda en tid för att börja, det har tyvärr blivit alltför övermäktigt med förfrågningar på sistone för att jag ska kunna ha en väntelista.

Eftersom jag förstår att man kan undra om väntetider, så vill jag bara berätta att det kan komma att dröja 20-30 månader eller mer innan jag eventuellt kan erbjuda terapi till den som anmäler sig nu. Detta är alltså en grov uppskattning och inget löfte om någon väntetid.

Grupp

Någon gång under det närmaste året – höst 2016-vår 2017, räknar jag med att sätta igång med en grupp för ”medberoende”. Tyvärr är det osäkert exakt när jag kommer att kunna starta, så just nu tar jag bara emot intresseanmälningar.
Preliminärt pris 600 kr för 90 min
Kvällstid, ca 8 deltagare, 10-11 gånger per termin, varannan vecka.

In English

As of may 2016, I have closed my waitinglist for new clients. I am really sorry that I cannot help more people right now.

Since I cannot really guarantee anyone to eventually start therapy with me at the moment, I am hesitant about publishing any estimation, but waiting-time might be in the range of twenty to thirty months, maybe even more. If you are interested in being on my ”interest-list”, please e-mail me, and I will then contact you when I start welcoming new clients again.

Lämna ett svar